SKRIVET: 2010-10-18, kl 14:27:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bebis i magen =)

Då var det dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Därav ett nytt utseende på bloggen :) Det här nya "temat" på bloggen kommer att handla väldigt mycket om bebisar, graviditet, sanningen om hur "kul" det är att vara gravid och bebis saker. Just för att jag är gravid!
I mitten av mars kommer det en liten bebis, förhoppingsvis frisk som en nötkärna!

I fredags var vi och gjorde ultraljud, var härftigt det är! Man vill liksom inte gå därifrån. Allt såg bra ut och bebben (som även får heta Laban i bland) är hela 19 cm lång redan! Och i dag går vi in i vecka 19. Nästa vecka är det halva tiden som gått, hinner inte fatta att det finns någonting i magen....



Fakta om vad som händer i Vecka 19
Du: Ungefär nu brukar man ha vant sig vid graviditeten och sluppit illamående etc, men en graviditet är unik - liksom du - och alla upplever graviditet olika. Inget är rätt eller fel. En del upplever ryggont och foglossning. Kanske drömmer du mer livligt nu för tiden? Det är också vanligt att man blir mer emotionell ungefär nu vilket kan få oväntade känslor att komma upp till ytan.
Fostret: Längd omkring 20 cm och vikt knappt 250 g. Anlagen till mjölktänderna är färdiga och bakom dem bildas redan anlagen till vuxentänderna.


Cecilia - mamma till Ella

Iiiihh! GRATTIS! Åh så roligt!! Vilken resa ni gör! :) Kram



PUBLICERAT: 2010-10-18, 17:40:41 | URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Pernilla

woot woot, en Laban! Kul för er! =)



PUBLICERAT: 2010-10-19, 10:31:08 | URL: http://ekoenkelt.wordpress.com
Malin

ojj, va stor han/hon börjar bli! ta kort på magen o lägg ut =)


MaryCaroline

Hej! Det var länge sen. Hörde idag talas om din graviditet, så jag tänkte kika in för att säga vad kul och grattis! :) Blev faktiskt inte överraskad när jag hörde om det :)



PUBLICERAT: 2010-11-07, 18:46:36 | URL: http://marycaroline.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: